Logo GadgetGear.nl
Plume SuperPod
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Telenet schrapt gratis wifiversterker in ruil voor betaalde Wifi pods

Onder het motto, wat kunnen we als abonnement aanbieden om meer waarde op te bouwen voor het bedrijf, is het Belgische Telenet gestopt met het aanbieden van haar gratis wifiversterkers. Daarvan was altijd de eerste gratis terwijl iedere extra versterker €2 kostte. Telenet ruilt ze in voor de nieuwe Wifi pods.

De Wifi pods die Telenet aanbiedt zijn dezelfde die Ziggo in Nederland op de markt brengt en worden gemaakt door Plume. Het zijn WiFi 6 punten met volledige ondersteuning voor Mesh netwerken en daarmee een flinke stap vooruit op de gratis wifiversterkers die je eerst kreeg.

Bij Telenet koppelen ze meteen een abonnement aan deze Wifi pods. Ze gaan €3 per maand kosten. Ook de eerste die je aanschaft.

In Nederland zijn de Ziggo Wifi pods een stuk goedkoper. Hier kosten ze €1,25 per maand per stuk met een maximum van drie units. Ook kun je besluiten ze direct te kopen. De eerste voor €59, twee voor €99 (€49,50 p.s.) of drie voor €158 (€52,67 p.s.). Inderdaad. Per drie betaal je meer dan per twee. Briljante marketing die steeds vaker wordt toegepast door bedrijven, want zo betaal je een tientje meer met de beleving dat je een mooie deal hebt.

Het origineel, de Plume SuperPod is in Nederland niet te koop. Mogelijk heeft Ziggo exclusiviteit in onze markt. Je kunt ze alleen in de VS en het VK bestellen via Plume. Je kunt hem dan in het wit, zwart en goud kopen, zoals op de afbeelding te zien is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.