GadgetGear.nl

Pictionary Air slaat digitaal bruggetje tussen tekenaar en TV

De transitie van klassieke spellen naar digitaal kan soms best verrassend zijn. Zo ook bij Pictionary Air. Daarbij teken je in de lucht en verschijnen creaties op TV, tablet of smartphone.

De basis van het gezelschapsspel is dus gebleven, maar voor de tekenaar gaat het allemaal een stuk lastiger worden. Die moet nu met een grote marker in de lucht tekenen. De toeschouwers kunnen dan op TV of op tablet/smartphone zien wat er precies wordt getekend. De verbinding met de TV wordt tot stand gebracht door gebruik te maken van een Chromecast of AirPlay verbinding. Voor tablets en smartphones zijn iOS en Android apps beschikbaar.

Pictionary Air ligt deze zomer in de VS in de winkel.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten