GadgetGear.nl
Ultimaker 3D Printers

Nederlandse 3D printers voor Airbus

Goed nieuws voor de Nederlanders achter de ultimaker 3D printers. De printers zijn nu door Airbus gekozen voor haar faciliteiten in Duitsland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Ultimaker 3D Printers

Het bedrijf uit Geldermalsen zal 3D printers voor het grote Airbus gaan leveren. Daarnaast gaat Airbus ook gebruik maken van de Ultimaker Cura software en zal Ultimaker zelf de materialen gaan leveren. Met de 3D printers worden lokale tools, mallen, armaturen en lichtgewicht design onderdelen met composietmaterialen geproduceerd.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten