GadgetGear.nl

MWC: HTC onthult 5G Hub voor thuis

Na Huawei, komt ook HTC met een 5G modem voor thuis. Echter lijkt HTC nog niet met een 5G smartphone te komen. Met deze nieuwe modems kunnen 5G aanbieders ook snelle high-speed internetdiensten aan thuisgebruikers leveren.

Hoewel het geen smartphone is, is de HTC 5G Hub wel een heel spannend kastje. Het is een modem met een eigen display waarop je non-stop de kwaliteit van de verbindingen in de gaten kunt houden. HTC zit de 5G hub als een ideale oplossing voor maximaal 20 gebruikers. Bovendien zou deze oplossing geschikt zijn voor zowel 4K streaming als voor gamers die een lage ping zoeken.

Voorlopig hebben we nog niet zo heel veel aan de HTC 5G Hub. Hier in Nederland zal 5G pas in 2020 op gang gaan komen. Tegen die tijd is de hardware markt ook wat meer volwassen geworden.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten