GadgetGear.nl

KPN gaat naar Gigabit glasvezel

KPN werkt hard om haar positie op de glasvezelmarkt te verdedigen. Het bedrijf heeft nu met de netwerktak van Nokia een nieuwe deal gesloten. Met nieuwe apparatuur kan KPN later dit jaar al gigabit internet leveren.

KPN gaat met de nieuwe netwerkapparatuur van Nokia werken. Deze wordt gefaseerd uitgerold op het glasvezelnetwerk van KPN. Met de nieuwe apparatuur zal het mogelijk zijn om gigabit internet te krijgen via glasvezel. Sterker nog, met de verdere verglazing van haar netwerk moet op basis van dezelfde technologie ook 10 Gigabit snel tot de mogelijkheid behoren.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten