Intertoys en Bart Smit cadeaubonnen, dit moet je weten

We zijn zojuist bij de Intertoys geweest. Voor iedereen die nieuwsgierig is, ogenschijnlijk wordt er gestunt op games, maar die prijzen zijn nauwelijks omlaag gegaan. Dus daarvoor hoef je het nog niet te doen.

Wat wel belangrijk is, is dat Intertoys cadeaubonnen moeten worden opgemaakt. Deze worden nog tot 24-02 geaccepteerd. Dat is aankomende zondag. Heb je nog Bart Smit bonnen liggen, die worden helemaal niet meer geaccepteerd, tenzij je naar Bart Smit filialen toe gaat. Daarvan zijn er nog twee in Zuid-Nederland. Volgens het Intertoys personeel in Arnhem worden Bart Smit bonnen voorlopig nog wel aangenomen in België.

Maar ook in België gaat het roer om. De Belgische filialen van Bart Smit zijn per direct verkocht. Branchegenoot Maxi toys neemt de winkels over van het Nederlandse Intertoys. Daarmee komt definitief een einde aan de naam Bart Smit. Alle Bart Smit filialen worden omgebouwd tot Maxi Toys.

Eerder vandaag was er veel onrust bij de filialen. Ook het filiaal in Arnhem waar wij waren had enorme problemen. De verwerking van cadeaubonnen was enkele uren lang niet mogelijk. Daarnaast waren er kassa’s die het totaal begaven. Een stagair bij de deur moest iedereen melden dat er op dat moment alleen contanten werden aangenomen.

Ondertussen heeft De Telegraaf ontdekt dat er wat vreemde dingen aan de hand zijn. Zo lijkt de nieuwe eigenaar de belangrijkste schuldeiser en passeert daarmee zelfs de Belastingdienst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Intertoys en Bart Smit cadeaubonnen, dit moet je weten”

  1. ik vind het niet eerlijk dat de bartsmit bonnen niet meer worden geaccepteerd en ik vind het ook niet leuk dat we het ook niet meer kunnen inwisselen voor geld.
    en ik hoop dat ze weer geaccepteerd worden

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram