Cherry is wereldberoemd om haar mechanische switches, Hoewel die wat hoogte nodig hebben, heeft Cherry ditmaal een toch wel heel plat toetsenbord gepresenteerd met de DW 9000 SLIM.

De Cherry DW 9000 SLIM is een toetsenbord met een oplaadbare accu en maakt contact via Bluetooth en 2.4 GHz. Het toetsenbord is opgebouwd op een metalen plaat. Om de kwaliteit van de toetsen te borgen, maakt Cherry gebruik van SX scissor knoppen. De knoppen zijn allemaal laser gegrafeerd en voorzien van rubber voetjes. Met vier losse rubber voetjes in de verpakking, kun je de hoek van het toetsenbord aanpassen.

Naast het toetsenbord, komt Cherry ook met een nieuwe muis. Dit is een zesknops model met rubberen zijpanelen. De gevoeligheid kan in drie stappen worden aangepast tussen 600- en 1.600 DPI. Het scrollwiel is optisch voor hogere precisie. De dongle van de muis klikt zich magnetisch aan de muis vast en er zit een opbergtasje bij.

Het setje ligt in februari in de winkel voor €99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.