GadgetGear.nl

Cherry introduceert zeer plat toetsenbord

Cherry is wereldberoemd om haar mechanische switches, Hoewel die wat hoogte nodig hebben, heeft Cherry ditmaal een toch wel heel plat toetsenbord gepresenteerd met de DW 9000 SLIM.

De Cherry DW 9000 SLIM is een toetsenbord met een oplaadbare accu en maakt contact via Bluetooth en 2.4 GHz. Het toetsenbord is opgebouwd op een metalen plaat. Om de kwaliteit van de toetsen te borgen, maakt Cherry gebruik van SX scissor knoppen. De knoppen zijn allemaal laser gegrafeerd en voorzien van rubber voetjes. Met vier losse rubber voetjes in de verpakking, kun je de hoek van het toetsenbord aanpassen.

Naast het toetsenbord, komt Cherry ook met een nieuwe muis. Dit is een zesknops model met rubberen zijpanelen. De gevoeligheid kan in drie stappen worden aangepast tussen 600- en 1.600 DPI. Het scrollwiel is optisch voor hogere precisie. De dongle van de muis klikt zich magnetisch aan de muis vast en er zit een opbergtasje bij.

Het setje ligt in februari in de winkel voor €99.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten