GadgetGear.nl

Digitaliseer oude filmtapes met de Reflecta Filmscanner Super 8

Misschien ken je ze nog, de oude smalfilms. De verre voorlopers van de videocamera die we vooral in films nog gebruikt zien worden. Voor iedereen die deze oude filmrollen nog ergens op zolder heeft, is er nu een manier om ze te digitaliseren.

Het Duitse Reflecta brengt nu een filmscanner op de markt die de beelden kan digitaliseren. De filmscanner kan met zowel Normal 8 als Super 8 rollen overweg en converteert de beelden keurig naar MP4 bestanden. De beelden worden met een maximale resolutie van 1.440×1080 pixels gescand en direct op een SD kaart (max 32GB) gezet. Het is dus niet noodzakelijk om een computer aan te hebben staan. De scanner scant twee beelden per seconde en doet daarmee 30 minuten over een rol van 15 meter.

Beschikbaarheid

De Reflecta Filmscanner Super 8 – Normal 8 ligt vanaf maart in de winkel voor €449.

3 reacties

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten