Onlangs mochten we de Razer Phone 2 reviewen. Wat opviel was dat het toestel nog steeds op Android 8 draaide, met de bekende Nova Launcher. Inmiddels is de uitrol van Android 9 van start gegaan.

Razer is deze week gestart met de uitrol van Android 9 voor haar Razer Phone. Door de extreme aanpassingen van Razer om Android zo snel mogelijk te laten draaien voor gamers, kunnen we ons voorstellen dat het klaarmaken van een nieuwe Android versie een behoorlijke inspanning vraagt. Toch had deze versie wat ons betreft bij verkoop al in het toestel moeten zitten.

Met Android 9,0 gaat de accu van de Razer Phone 2 langer mee. In maart gaat Razer de adviesprijs van het toestel overigens drastisch verlagen naar €550. Daarmee is de Razer Phone ineens een concurrent voor de Honor Play en dan toch echt een stuk sterker. Bovendien wordt de meerprijs van de Asus ROG Phone voor gamers lastiger te verdedigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.