GadgetGear.nl

Android 9 op weg naar de Razer Phone 2

Onlangs mochten we de Razer Phone 2 reviewen. Wat opviel was dat het toestel nog steeds op Android 8 draaide, met de bekende Nova Launcher. Inmiddels is de uitrol van Android 9 van start gegaan.

Razer is deze week gestart met de uitrol van Android 9 voor haar Razer Phone. Door de extreme aanpassingen van Razer om Android zo snel mogelijk te laten draaien voor gamers, kunnen we ons voorstellen dat het klaarmaken van een nieuwe Android versie een behoorlijke inspanning vraagt. Toch had deze versie wat ons betreft bij verkoop al in het toestel moeten zitten.

Met Android 9,0 gaat de accu van de Razer Phone 2 langer mee. In maart gaat Razer de adviesprijs van het toestel overigens drastisch verlagen naar €550. Daarmee is de Razer Phone ineens een concurrent voor de Honor Play en dan toch echt een stuk sterker. Bovendien wordt de meerprijs van de Asus ROG Phone voor gamers lastiger te verdedigen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten