GadgetGear.nl

Transcend introduceert snellere MTE220S M.2 SSD

Transcend heeft deze week een nieuwe generatie NVMe SSD’s gepresenteerd. De nieuwe SSD’s moeten topsnelheden halen van bijvoorbeeld 3.5000MB per seconde.

Die 3.500MB per seconde is de leessnelheid van de nieuwe Transcend MTE220S PCIe M.2 SSD. De schrijfsnelheid zou op een snelle 2.800MB per seconde komen te liggen. Transcend maakt hiervoor gebruik van de NVM Express standaard ofwel NVMe. Net als Samsung en WD, stapelt Transcend het geheugen in 3D chips. Een technologie die nog erg jong is en waarmee enorme sprongen worden gemaakt.

Om de snelheid verder te vergroten, maakt Transcend gebruik van DDR3 DRAM cache op de SSD alsmede SLC caching.

Transcend brengt de MTE220S uit met 256GB, 512GB en 1TB opslagruimte. De SSD’s krijgen vijf jaar garantie. Transcend meld niets over een limiet van de garantie op basis van het aantal schrijftaken.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten