GadgetGear.nl

Televisiewinkel.nl, Sneeuwkettingen.com en andere webwinkels Create2Fit failliet

Create2Fit, het moederbedrijf van Televisiewinkel.nl, Koffiestore.nl, Sneeuwkettingen.com, Barbecueshop.nl, Koffiediscounter.nl en Phurby.nl heeft faillissement aangevraagd.

We kennen de winkels nog het beste van mede-eigenaar Tom Coronel, die met honderden filmpjes op YouTube staat. Ook wij werkten voor de eerste BBQ van het jaar verkiezing samen met de vrolijke webshops.

Creat2Fit werd in 2004 opgericht door Marc Koster. Later voegde Tom Coronel zich toe aan het bedrijf. Tussen 2009 en 2017 is het even in handen geweest van Wehkamp/RFS Holding, waarna de twee het bedrijf terugkochten.

Nu, aan de start van 2019, lijkt het doek opnieuw te vallen voor de webshops. Toch hoopt het bedrijf, met 41 medewerkers, op een doorstart.

Via Nu.nl.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten