GadgetGear.nl

Safego, een smartphone kluis voor aan het strand

Het lijkt nog ver weg, maar de mensen van Safego denken al wel aan de zomer. Safego is een compacte kluis voor de portemonnee, sleutels en andere waardevolle zaken. Voor op het strand.

De Safego is een kluis van stootvast ABS plastics. Ook ingebouwd is een staalkabel waarmee je de kluis vastlegt aan een boom, strandstoel of ander object. Het kluisje weegt minder dan een halve kilo en beet 18x19x10CM. Groot genoeg voor een paar phablets en een paar portemonnees. De kluisjes gaan €44,95 kosten.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten