Vandaag is de grote dag dat Huawei teasen mag. Dé dag waarop Samsung de Galaxy Note 9 zal presenteren en Huawei vol in de tegenaanval gaat met… iets dat uit de kluis komt.

Gister werd de kluis van Huawei bij ons op kantoor afgeleverd. Er omheen een papiertje met daarop groot ‘UNPACK THIS’. Verwijzend naar het Samsung UNPACKED event later vanavond. Het is publiek geheim dat Samsung daar haar volgende vlaggenschip zal presenteren, de Samsung Galaxy Note 9. Een grote Android smartphone met naar verwachting een flinke accuduur.

En dat laatste is iets waar Huawei al tijden aan werkt. Kregen we bij de release van de Huawei P8 in Londen nog een powerbank mee met het toestel, laat Huawei zien dat het een enorme evolutie doormaakt op het gebied van accucapaciteit. Immers bestaan smartphones voor het grootste deel uit de accu. De Huawei P20 Pro bevat inmiddels een 4.000mAh accu.

De code: 0908E

Zojuist kwam de code van de kluis binnen via e-mail en mochten we deze openen. Zit hier het antwoord van Huawei in op de Galaxy Note 9? Gaat Huawei ons verbazen zonder dat er ook maar iets over een nieuw toestel is gelekt?

Het antwoord is nee… of in ieder geval, niet helemaal. In de kluis vinden we een 4.000mAh powerbank met daarop een sticker. Een sticker die ons alles vertelt over een nieuw toestel dat eraan zit te komen. Een toestel met een nog grotere accu dan de Huawei P20 Pro waar we al maanden al onze unboxings mee opnemen.

In de kluis zit ook een onderzoek over accugebruik in Europa en in de Benelux. Daar komen we morgen op terug. Voor vandaag maken we ons vooral klaar voor wat Samsung vanavond gaat presenteren. De boodschap van Huawei is in ieder geval duidelijk; #waitforhuawei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.