GadgetGear.nl

Dit zit in de Huawei kluis (#waitforhuawei)

Vandaag is de grote dag dat Huawei teasen mag. Dé dag waarop Samsung de Galaxy Note 9 zal presenteren en Huawei vol in de tegenaanval gaat met… iets dat uit de kluis komt.

Gister werd de kluis van Huawei bij ons op kantoor afgeleverd. Er omheen een papiertje met daarop groot ‘UNPACK THIS’. Verwijzend naar het Samsung UNPACKED event later vanavond. Het is publiek geheim dat Samsung daar haar volgende vlaggenschip zal presenteren, de Samsung Galaxy Note 9. Een grote Android smartphone met naar verwachting een flinke accuduur.

En dat laatste is iets waar Huawei al tijden aan werkt. Kregen we bij de release van de Huawei P8 in Londen nog een powerbank mee met het toestel, laat Huawei zien dat het een enorme evolutie doormaakt op het gebied van accucapaciteit. Immers bestaan smartphones voor het grootste deel uit de accu. De Huawei P20 Pro bevat inmiddels een 4.000mAh accu.

De code: 0908E

Zojuist kwam de code van de kluis binnen via e-mail en mochten we deze openen. Zit hier het antwoord van Huawei in op de Galaxy Note 9? Gaat Huawei ons verbazen zonder dat er ook maar iets over een nieuw toestel is gelekt?

Het antwoord is nee… of in ieder geval, niet helemaal. In de kluis vinden we een 4.000mAh powerbank met daarop een sticker. Een sticker die ons alles vertelt over een nieuw toestel dat eraan zit te komen. Een toestel met een nog grotere accu dan de Huawei P20 Pro waar we al maanden al onze unboxings mee opnemen.

In de kluis zit ook een onderzoek over accugebruik in Europa en in de Benelux. Daar komen we morgen op terug. Voor vandaag maken we ons vooral klaar voor wat Samsung vanavond gaat presenteren. De boodschap van Huawei is in ieder geval duidelijk; #waitforhuawei.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten