Review: Pepper Jobs TCH-2 USB-C Multiport Network Hub

Het gros van de USB-C adapters probeert tegenwoordig een waar Zwitsers zakmes te zijn. Ze bieden vrijwel alle aansluitingen, maar zijn ook enorm. Enorm naast jouw slanke ultrabook en enorm in de tas. De Pepper Jobs TCH-2 USB-C Multiport Network Hub biedt wat minder, maar is ook lekker compact.

Unboxing

In de verpakking vinden we documentatie, een bewaarzakje en de adapter zelf. Wat opvalt is hoe enorm net de adapter is verpakt. Het is echt een cadeautje om uit te pakken.

Design

Qua design is de Pepper Jobs TCH-2 USB-C Multiport Network Hub erg slim ontworpen. De adapter is zeer compact, maar biedt heel veel ruimte om de USB-A poorten heen. Hierdoor kun je eigenlijk ieder formaat USB stick en kabel goed aansluiten. Netjes dus. Ook de netwerkkabel aan het achtereind aansluiten is slim en ziet er gewoon mooi uit. De kabellengte van de eigen USB-C kabel is ook precies goed.

Pepper Jobs heeft de behuizing van de TCH-2 USB-C Multiport Network Hub van dik aluminium gemaakt. Daarbij koos het merk voor een grijstint die donkerder is dan het Space Gray van Apple. Eigenlijk zou Apple deze kleur ook moeten gaan voeren. Het is gewoon mooi. Ook neemt het logo van het merk niet al teveel aandacht weg van het design. Prima.

Aansluitingen

Qua aansluitingen krijg je van Pepper Jobs een drietal USB-A aansluitingen op basis van USB 3.0 SuperSpeed. De snelheid van de poorten is dik in orde. Ook de gigabit LAN adapter doet precies dat. Een bedrade netwerkaansluiting leveren op gigabit snelheid. Top.

En toch is er één ding dat misschien mist. Namelijk de USB-C Power Delivery poort die Pepper Jobs wel op andere adapters heeft zitten. Om de doodeenvoudige reden dat je via die poort optioneel jouw laptop zou kunnen opladen. Maar… daar is de prijs ook naar.

Conclusie: TCH-2 USB-C Multiport Network Hub

De TCH-2 USB-C Multiport Network Hub is een solide USB-C hub die er ook nog eens heel mooi uitziet. Alles lijkt precies te doen wat het moet doen. Zelfs de gemiddelde prijsstelling is gewoon zeer scherp. Hij krijgt van ons dan ook de volle 5 sterren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Mooi ontwerp
  • Stevige bouw
  • Veel ruimte tussen de USB poorten
  • Goed op snelheid

THE BAD

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram