GadgetGear.nl

Oppo werkt aan smartphonecamera met 10x optische zoom

Huawei doet het goed bij cameraliefhebbers. Niet alleen om de hoge lichtgevoeligheid, maar ook voor optische zoom aan te bieden. Daarvoor worden nu nog meerdere camera’s geplaatst.

Oppo doet hard haar best wat meer lawaai dan Huawei te maken, met de introductie van bijzondere technieken. Zo was de Oppo Find X de eerste Android smartphone met uitschuifbare camera die we hebben getest.

Nu lijkt Oppo dus ook aan een camera met 10x optische zoom te werken waar Huawei op dit moment nog 5x optische zoom als maximum hanteert. Het is de bedoeling dat Oppo deze nieuwe camera tijdens het MWC in februari gaat presenteren. Eerder was Oppo al één van de eersten met een 5x optische zoom op het MWC. Kijk, dan kun je leuke foto’s maken van de overbuuf….

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.