Fibaro pakt groots uit tijdens de CES, met een nieuwe serie schakelaars. Het gaat om de Walli schakelaars die in vijf modellen op de markt komen. Alle schakelaars zijn smart te maken via Z-Wave.

De hele Walli serie bestaat uit vijf verschillende schakelaars. Een roller shutter voor gordijnen, een schakelaar, een stopcontact (E/F) een dimmer en een algemene muurcontroller. De lijn valt op door de ronde vormen en de lichtring die in theorie ook als signaalverlichting gebruikt kan worden. in hoeverre er raamwerkjes zijn om meerdere units naast elkaar te plaatsen, is op dit moment onbekend.

Ook komt Fibaro met haar nieuwe Home Center app. Deze controller app maakt ook een koppeling met Amazon Alexa en Google Assistant. De app meet bovendien het gebruik van domotica om op die manier het gebruik te kunnen voorspellen en daarop te anticiperen.

Tenslotte is er nog de rainbow controller voor onder anderen lightstrips. Deze controller is ook compatible met Apple HomeKit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.