GadgetGear.nl

Fibaro introduceert Walli schakelaars

Fibaro pakt groots uit tijdens de CES, met een nieuwe serie schakelaars. Het gaat om de Walli schakelaars die in vijf modellen op de markt komen. Alle schakelaars zijn smart te maken via Z-Wave.

De hele Walli serie bestaat uit vijf verschillende schakelaars. Een roller shutter voor gordijnen, een schakelaar, een stopcontact (E/F) een dimmer en een algemene muurcontroller. De lijn valt op door de ronde vormen en de lichtring die in theorie ook als signaalverlichting gebruikt kan worden. in hoeverre er raamwerkjes zijn om meerdere units naast elkaar te plaatsen, is op dit moment onbekend.

Ook komt Fibaro met haar nieuwe Home Center app. Deze controller app maakt ook een koppeling met Amazon Alexa en Google Assistant. De app meet bovendien het gebruik van domotica om op die manier het gebruik te kunnen voorspellen en daarop te anticiperen.

Tenslotte is er nog de rainbow controller voor onder anderen lightstrips. Deze controller is ook compatible met Apple HomeKit.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten