GadgetGear.nl

Er zijn 100.000.000 Alexa’s op de wereld

Het succes van Amazon’s virtuele assistent Alexa lijkt groot. Sinds de start in 2014 blijkt Alexa aanwezig op honderd miljoen apparaten.

Alexa is de virtuele assistent van Amazon en de grote tegenhanger voor Google Assistant en Apple’s Siri. Met een virtuele assistent kun je onder anderen spraakcommando’s geven. Hoewel Google Assistant sinds vorig jaar Nederlands spreekt, spreekt Alexa onze taal nog niet. Wel kunnen we sinds eind 2017 de Engelse versie in Nederland gebruiken.

De 100.000.000 verkochte Alexa apparaten omvatten waarschijnlijk niet alleen de eigen Echo speakers van Amazon. Alexa zit ook in diverse ‘Fire’ Android apparaten van Amazon, maar ook in speakers van merken als Sonos en zelfs Hama. In onze tests hebben we ook al ondervonden hoe enorm de kwaliteitsverschillen zijn qua microfoons.

Via The Verge.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten