CES: Razer gaat Alexa integreren in haar headsets

Goed nieuws voor gamers die echt niet meer op willen staan om het licht uit te doen, de Sonos stream van de vrouw stil te leggen of de deurbel te beantwoorden. Razer gaat ondersteuning voor Alexa toevoegen aan haar hardware.

Op dit moment is het de bedoeling om Alexa toe te voegen aan de headsets van Razer. Via de Razer Synapse 3 app is het mogelijk om Alexa te activeren voor Razer apparaten met een microfoon. Wanneer je de koppeling hebt gemaakt, is het niet alleen mogelijk om met Alexa te praten. Alexa krijgt dan ook Razer skills en kan bijvoorbeeld jouw hardware in FPS modus zetten.

Ook heeft Razer 15 nieuwe partners die ondersteuning voor Razer Chroma bieden. Zo kun je de verlichting van compatible behuizingen, moederborden en andere hardware in sync trekken met jouw Razer gaming accessoires.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.