GadgetGear.nl

CES: Razer gaat Alexa integreren in haar headsets

Goed nieuws voor gamers die echt niet meer op willen staan om het licht uit te doen, de Sonos stream van de vrouw stil te leggen of de deurbel te beantwoorden. Razer gaat ondersteuning voor Alexa toevoegen aan haar hardware.

Op dit moment is het de bedoeling om Alexa toe te voegen aan de headsets van Razer. Via de Razer Synapse 3 app is het mogelijk om Alexa te activeren voor Razer apparaten met een microfoon. Wanneer je de koppeling hebt gemaakt, is het niet alleen mogelijk om met Alexa te praten. Alexa krijgt dan ook Razer skills en kan bijvoorbeeld jouw hardware in FPS modus zetten.

Ook heeft Razer 15 nieuwe partners die ondersteuning voor Razer Chroma bieden. Zo kun je de verlichting van compatible behuizingen, moederborden en andere hardware in sync trekken met jouw Razer gaming accessoires.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten