GadgetGear.nl

CES: LG introduceert eerste echt oprolbare OLED TV

LG presenteerde al eens een flexibele TV. Voor een exorbitant bedrag kreeg je een TV die je met magneten op de muur rolde. Een TV die echt waanzinnig mooi was. Maar LG heeft niet stilgezeten en komt nu met een TV die zichzelf uitrolt.

Het concept van LG is revolutionair. De TV lijkt eigenlijk een grote, platte speaker. Wanneer je TV wilt kijken, wordt de TV als een projectiescherm omhoog getrokken. En dit op basis van een LG OLED display. Het nieuwe model valt dan ook meteen in de Signature lijn van het Koreaanse merk en krijgt de naam LG SIGNATURE OLED TV R (model 65R9) mee.

De TV ondersteund Amazon Alexa, maar ook Google Assistant. Hij beschikt over de tweede generatie α (Alpha) 9 intelligente processors, ondersteuning voor Apple HomeKit en Apple AirPlay 2, maar het is ook mogelijk de TV slechts gedeeltelijk uit te rollen. Bijvoorbeeld wanneer je muziek gaat streamen. Dan wordt alleen op het uitgerolde deel de relevantie informatie weergegeven. En dan is er nog het 4.2 kanaals ingebouwde Dolby Atmos soundsystem.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten