GadgetGear.nl

CES: Lenovo introduceert haar klok met Google Assistant

Lenovo heeft tijdens de CES haar Smart Clock gepresenteerd. Oké, misschien is het meer een smart speaker met een duidelijke klok op het display, maar hij ziet er spannend uit en is echt gemaakt voor de slaapkamer.

Het idee achter de Lenovo Smart Clock is dat de klok de hub voor jouw slimme slaapkamer is. Je kunt er muziek op kiezen, maar ook informatie mee opvragen. Bijvoorbeeld het weerbericht. Daarvoor heeft dit klokje een 4 inch display meegekregen. Het omhulsel is van een stofje gemaakt om zo beter te passen in het ontwerp van de gemiddelde slaapkamer.

Alle intelligentie van de Lenovo Smart Clock is afkomstig van de Google Assistant, dus qua smart home integratie zit het wel goed. Zo is er volledige Chromecast ondersteuning zodat je media door kunt sturen naar jouw TV, maar ook naar connected speakers. Al is deze klok zelf natuurlijk ook al een speaker.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten