FutureSource voorspelt dat tegen 2022 echt draadloze headsets 39% van de markt zijn. JBL speelt hier alvast op in. Tijdens de CES introduceert het dochtermerk van Samsung in één klap vier nieuwe modellen.

JBL Tune 120TWS

We geven het meteen toe, deze headset ziet eruit als het ultieme cadeau voor onder de paastak met haar combinatie van wit en eigeel. Toch is de JBL Tune 120TWS een stevig stukje innovatie van het merk. Zo is de headset in 15 minuten op te laden voor een gecombineerde gebruiksduur van 16 uur (12 uur door tussentijds bij te laden). Ook kan de headset direct Siri en Google Now activeren. Let wel, Google Now is inmiddels vervangen voor Google Assistant. Gezien het persbericht duidelijk over Google Now spreekt, weten we niet zeker of er 100% compatibility is met Google Assistant.

JBL Reflect Flow

Voor de sporters is er de JBL Reflect Flow. Een headset met eveneens de mogelijkheid om Google Now en Alexa te activeren vanaf de headset. Maar kun je ook met één druk de stemmen om je heen door de muziek mixen of zelfs communiceren met een fitness maatje. Deze oordopjes hebben een gecombineerde gebruiksduur van 30 uur waarvan 20 uur met bijladen in de case.

JBL Endurance Peak

De JBL Endurance Peak heeft hetzelfde prijskaartje als de JBL Reflect Flow, maar lijkt zich meer te richten op outdoor sporters. Onder anderen door de powerhook die de headset beter vast moet houden. De gebruiksduur ligt hier op 24 uur met de case.

UA True Wireless Flash

Ook onder het merk Under Armour (UA) komt JBL met een nieuwe true wireless headset. Deze is ontwikkeld voor hardlopers. De gebruiksduur ligt hier op 25 uur. Om te zorgen dat je veilig op de weg loopt, laat de headset ook omgevingsgeluiden door en kan zelfs omgevingsgeluiden zoals spraak versterken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.