CES: HP introduceert nieuwe quantum dot monitoren

HP laat tijdens de CES een nieuwe quantum dot monitor zien. Bijzonder aan de HP Pavilion 27 is dat dit (volgends HP) de eerste quantum dot monitor is waarbij het display op een glasplaat zit.

Het ontwerp van de monitor wordt gecomplimenteerd met een soundbar van B&O. Deze zit onderop de monitor bevestigd. Voor de ultieme privacy, heeft HP ook een pop-up webcam aan de bovenkant van de monitor geplaatst.

Wil je meer pixels, dan biedt HP ook de HP Pavilion 32 QHD aan. Een quantum dot display met een QHD resolutie. Daarnaast heeft deze monitor een diagonaal van 32 inch.

Ook zet HP een stap in de wereld van de USB-C hubs. Dit doet HP met de introductie van de HP Envy USB-C hub. Deze bevat twee USB-A laadpoorten en, een HDMI poort met ondersteuning voor 4K.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram