GadgetGear.nl

CES: HP introduceert nieuwe hardware met privacy schermen

Privacy lijkt het helemaal te worden in de nieuwe lijn laptops van HP. Zo zijn de nieuwe Elitebooks op de CES voorzien van een privacyscherm. Voorbij zijn de dagen dat de baas zag welke filmjes jij aan het bekijken bent op Dumpert.

De nieuwe privacy schermen hebben de naam HP Sure View Gen3 meegekregen. Dit display is onder anderen te vinden op de HP EliteBook x360 830 G5. Een 360-graden convertible notebook voor zakelijk gebruik (zie foto’s).

Daarnaast komt HP met de HP EliteDisplay E243p Sure View Monitor. De eerste monitor met dit privacy scherm en de HP EliteOne 800 AiO G5.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten