GadgetGear.nl

CES: Dit zijn de JBL Flip 5 en JBL Live hoofdtelefoons

Nieuw is de serie JBL Live hoofdtelefoons. Deze krijgt meteen drie modellen mee. Alle drie zijn voorzien van integratie met Amazon Alexa of Google Assistant. Daarnaast zien we de vijfde generatie Flip speakers.

JBL Live

De nieuwe Live serie begint bij de Live 400BT. Het verschil met de duurdere Live 500BT is dat de 400BT een on-ear is en de 500BT een over-ear model. Daarnaast heeft de 400BT een accuduur van 24 uur en de 500BT 33 uur. Het topmodel is echter de Live 650BTNC. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit model uitgerust met actieve ruisonderdrukking. De accuduur ligt met 20 uur wel wat lager, maar er is een snellader aanwezig. Bij alle modellen is een virtuele assistant zoals Google Assistant of Alexa direct te activeren vanaf de hoofdtelefoon.

JBL Flip 5

De JBL Flip 5 behoudt ook dit jaar haar iconische vormgeving. Opnieuw krijgt de Bluetooth speaker een IPX7 waterdichte behuizing. De JBL Flip 5 heeft een accuduur van 12 uur. Opladen doe je nu met USB-C tot 3 ampère.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten