CES: Dit zijn de JBL Flip 5 en JBL Live hoofdtelefoons

Nieuw is de serie JBL Live hoofdtelefoons. Deze krijgt meteen drie modellen mee. Alle drie zijn voorzien van integratie met Amazon Alexa of Google Assistant. Daarnaast zien we de vijfde generatie Flip speakers.

JBL Live

De nieuwe Live serie begint bij de Live 400BT. Het verschil met de duurdere Live 500BT is dat de 400BT een on-ear is en de 500BT een over-ear model. Daarnaast heeft de 400BT een accuduur van 24 uur en de 500BT 33 uur. Het topmodel is echter de Live 650BTNC. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit model uitgerust met actieve ruisonderdrukking. De accuduur ligt met 20 uur wel wat lager, maar er is een snellader aanwezig. Bij alle modellen is een virtuele assistant zoals Google Assistant of Alexa direct te activeren vanaf de hoofdtelefoon.

JBL Flip 5

De JBL Flip 5 behoudt ook dit jaar haar iconische vormgeving. Opnieuw krijgt de Bluetooth speaker een IPX7 waterdichte behuizing. De JBL Flip 5 heeft een accuduur van 12 uur. Opladen doe je nu met USB-C tot 3 ampère.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram