CES: Asus ROG Mothership herdefinieert de gaming laptop

Het voordeel van een gaming laptop is dat je die gemakkelijk meeneemt. Het nadeel is de enorme ruimte rondom het toetsenbord. Door een compleet nieuwe indeling, maakt Asus nu iets dat logischer lijkt.

De Republic of Gamers Mothership (GZ700) hangt eigenlijk een beetje tussen de desktop en de laptop in. Alle hardware zit nu achter het display verwerkt in plaats van onder het toetsenbord. Hierdoor kan het toetsenbord niet alleen dunner, het kan ook draadloos worden gebruikt. Wel wordt het in deze vorm lastiger om op schoot te gamen… of je moet heel lange benen hebben.

Hoewel nog niet alle specificaties bekendgemaakt zijn, krijg je met de Republic of Gamers Mothership (GZ700) een 17,3 inch Full HD IPS display met G-Sync ondersteuning. De chipset beschikt dan ook over een Nvidia GeForce RTX GPU en een Intel Core i9 processor. Er ligt een ESS Sabre DAC in voor de front-facing speakers onder het display. De chipset is in de fabriek al hoger geklokt om de maximale prestaties uit de hardware te halen. Er liggen drie RAID 0 NVMe SSD’s in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.