Teufel introduceert heuptas met bass

De heuptas uit de 90’s komt helemaal terug als het aan het Berlijnse Teufel ligt. Maar niet als tasje om je Flippo’s in te bewaren. Nee, Teufel maakt er een serieuze speaker van genaamd de Rockster Cross.

De Rockster Cross is dan ook geen speaker om binnen te houden. De behuizing is dan ook shockproof en spatwaterdicht met IPX5 certificering. De bluetooth verbinding biedt ondersteuning voor aptX met NFC. Op een enkele acculading, moet de speaker 16 uur gebruikt kunnen worden. Ook kun je jouw smartphone opladen vanaf de accu van de speaker.

De speaker zelf is opgebouwd met twee tweeters en een subwoofer. Om wat meer bass mee te geven, zitten er ook twee passieve radiatoren in. Stereo connect maakt het mogelijk om twee Teufel Rockster Cross speakers al stereopaar te verbinden. Een klasse D versterker regelt het geluid.

De Teufel Rockster Cross gaat €299.99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram