GadgetGear.nl

Monopoly krijgt Fortnite variant

Na twee edities van Monopoly Gamer, komt het populaire handelsspel met een Fortnite uitvoering. Ontwikkeld in samenwerking met Fortnite ontwikkelaar Epic Games.

Het spel is duidelijk flink aangepast. Zo telt het bord nog maar 4×8 vakjes en zin de pionnen gigantische kaarten met daarop de afdruk van een speler. Wel zijn er weer twee soorten kaarten (soort Algemene Fonds en Knas). Het gaat er ook niet meer om zoveel mogelijk te kopen, maar om in leven te blijven. Daarom verzamel je geen geld, maar levenspunten. Je kunt zelfs muren bouwen.

Je gaat met 2 tot 7 spelers aan de slag in deze Fortnite variant. Je kunt kiezen tussen de Skull Troopers en de Omega met in totaal 27 outfits.

Monopoly Fortnite kost €26,99.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten