Monopoly krijgt Fortnite variant

Monopoly Fortnite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Na twee edities van Monopoly Gamer, komt het populaire handelsspel met een Fortnite uitvoering. Ontwikkeld in samenwerking met Fortnite ontwikkelaar Epic Games.

Het spel is duidelijk flink aangepast. Zo telt het bord nog maar 4x8 vakjes en zin de pionnen gigantische kaarten met daarop de afdruk van een speler. Wel zijn er weer twee soorten kaarten (soort Algemene Fonds en Knas). Het gaat er ook niet meer om zoveel mogelijk te kopen, maar om in leven te blijven. Daarom verzamel je geen geld, maar levenspunten. Je kunt zelfs muren bouwen.

Je gaat met 2 tot 7 spelers aan de slag in deze Fortnite variant. Je kunt kiezen tussen de Skull Troopers en de Omega met in totaal 27 outfits.

Monopoly Fortnite kost €26,99.

Monopoly Fortnite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram