GadgetGear.nl

LG G7 software update blokkeert T-Mobile klanten

Dit weekend is LG begonnen met het uitrollen van een update voor de LG G7, haar vlaggenschip van begin dit jaar. Voor T-Mobile klanten blijkt de update wat minder fijn. Na de update blijft de LG G7 in een bootloop hangen.

De bootloop lijkt op te treden wanneer je een Nederlandse T-Mobile SIM in het toestel hebt zitten. Ieder netwerk in ieder land maakt gebruik van verschillende frequenties. De combinatie van het land en de provider daarmee uniek. Bovendien lijkt het nog niet duidelijk hoeveel smartphones zijn getroffen door dit probleem. In een reactie van LG op Nu.nl lezen we dat zowel het Europese als het Koreaanse team bezig is om een oplossing te vinden.

Update: Inmiddels is LG een terugroepactie gestart voor T-Mobile gebruikers met dit bootloop probleem. 

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten