Dit weekend is LG begonnen met het uitrollen van een update voor de LG G7, haar vlaggenschip van begin dit jaar. Voor T-Mobile klanten blijkt de update wat minder fijn. Na de update blijft de LG G7 in een bootloop hangen.

De bootloop lijkt op te treden wanneer je een Nederlandse T-Mobile SIM in het toestel hebt zitten. Ieder netwerk in ieder land maakt gebruik van verschillende frequenties. De combinatie van het land en de provider daarmee uniek. Bovendien lijkt het nog niet duidelijk hoeveel smartphones zijn getroffen door dit probleem. In een reactie van LG op Nu.nl lezen we dat zowel het Europese als het Koreaanse team bezig is om een oplossing te vinden.

Update: Inmiddels is LG een terugroepactie gestart voor T-Mobile gebruikers met dit bootloop probleem. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.