GadgetGear.nl

Huawei P Smart 2019

Met de Huawei P Smart 2019 zien we een ommekeer. Er is maar één uitvoering, met 3GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Deze onderdelen zijn duidelijk vrij duur gezien de chipset een enorme sprong voorwaarts maakt. Van een 16nm HiSilicon Kirin 659 ga je naar de 12nm HiSilicon Kirin 710. Dat is een flink lager energieverbruik en een hogere performance.

De P Smart 2019 meet een millimeter dikker, ruim een millimeter breder en zo’n vijf millimeter langer. Daarvoor krijg je een display dat 6,2 inch is in plaats van 5,7 inch. Het display is nog steeds Full HD en wederom krijg je een IPS LCD display. Wel is het display nu 19,5:9 waardoor je meer pixels krijgt. De zwarte balk boven is vervangen voor een druppeltje waar de selfie camera in zit. Je krijgt dus hetzelfde high-end design als in de Mate20 series.

Aan de achterkant zie je ook dit design terug. Een horizontaal geplaatste, dubbele AI camera heeft de hoofdrol gekregen in het ontwerp. Voor krijg je een 8 megapixel selfie camera en achterop krijg je 13+2 megapixels. Daarmee lijken de camera’s op papier gelijk te zijn gebleven. De kracht zit hem nu echt in de toevoeging van AI.

De Huawei P Smart 2019 wordt geleverd met Android 9 en EMUI 9.

Vanmiddag pakken we de Huawei P Smart 2019 uit en lees je meer.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten