Met de Huawei P Smart 2019 zien we een ommekeer. Er is maar één uitvoering, met 3GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Deze onderdelen zijn duidelijk vrij duur gezien de chipset een enorme sprong voorwaarts maakt. Van een 16nm HiSilicon Kirin 659 ga je naar de 12nm HiSilicon Kirin 710. Dat is een flink lager energieverbruik en een hogere performance.

De P Smart 2019 meet een millimeter dikker, ruim een millimeter breder en zo’n vijf millimeter langer. Daarvoor krijg je een display dat 6,2 inch is in plaats van 5,7 inch. Het display is nog steeds Full HD en wederom krijg je een IPS LCD display. Wel is het display nu 19,5:9 waardoor je meer pixels krijgt. De zwarte balk boven is vervangen voor een druppeltje waar de selfie camera in zit. Je krijgt dus hetzelfde high-end design als in de Mate20 series.

Aan de achterkant zie je ook dit design terug. Een horizontaal geplaatste, dubbele AI camera heeft de hoofdrol gekregen in het ontwerp. Voor krijg je een 8 megapixel selfie camera en achterop krijg je 13+2 megapixels. Daarmee lijken de camera’s op papier gelijk te zijn gebleven. De kracht zit hem nu echt in de toevoeging van AI.

De Huawei P Smart 2019 wordt geleverd met Android 9 en EMUI 9.

Vanmiddag pakken we de Huawei P Smart 2019 uit en lees je meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.