GadgetGear.nl

Google lanceert Game of the Year

Google kijkt al jaren met haar zeitgeist terug op de zoektrends van het jaar. Maar dit jaar heeft Google deze in een game gestoken. Een quiz op basis van de stem van Google Assistant.

Het is een quiz waarin je mag raden welke termen meer gezocht zijn en uitleg krijgt waarom. Of waarom niet. Zo blijkt onder anderen dat Elon Musk populairder was dan Iron Man.

Het leuke is dat de game echt met hartjes werkt. Dus bij teveel gokken ga je helemaal nat. We vermoeden echter wel dat de resultaten zijn op basis van Amerikaanse zoekers. Maar ach, we vinden het wel heel leuk om te doen.

Ook spelen?

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten