ASUS introduceert zijn nieuwe ZenBook Pro 14 in Nederland

ASUS introduceert zijn nieuwe Asus ZenBook Pro 14 (UX480) in Nederland. De ZenBook Pro 14 is een ultradunne, lichtgewicht laptop met onder anderen veelbelovende specificaties en een ScreenPad!

Eerder dit jaar publiceerde wij al de eerste blik die wij kregen op de IFA in Berlijn. Daar maakten wij ook een video van de eerste preview van de ZenBook Pro 14! Maar vandaag brengt ASUS het nieuws naar buiten dat de nieuwe Asus ZenBook Pro 14 (UX480) ook in Nederland te verkrijgen is!

ASUS geeft je de keuze uit twee kleurenscherma's voor zijn ZenBook Pro 14, Deep Dive Blue en Rose Gold. Met een volledig aluminium ontwerp en de ErgoLift scharnier heeft deze ZenBook Pro 14 een stijlvol en luxieus uitziend design. De laptop is slechts 17,9 mm dik en weegt maar 1,6 kg.
Uitgerust met voldoende aansluitmogelijkheden. voorkomt situaties waarbij je een extra losse adapter mee moet mee dragen voor al jouw connectiviteit. Zo is er een USB-C aansluiting aanwezig, een interface waar steeds meer vraag naar komt. Maar toch behoudt Asus ook twee USB-A aansluitingen. En opvallend vind ik dat je een Micro-SD kaart direct in deze laptop met het Micro-SD kaart slot.

 

De ZenBook Pro 14 heeft een 14 inch Full-HD touch-screen met zeer dunne rand van slechts 5,2 mm. Het scherm heeft een breed kleurengamma van 100% sRGB en 72% NTSC-kleurendekking. Daarnaast biedt ASUS de mogelijkheid om de kleuren te kalibreren met de ingebouwde ASUS Calibration-technology.

Verder belooft Asus flinke specificaties in deze laptop waaronder een mobile i7 (U) processor en een Nvidia GTX 1050 Max-Q videokaart. Daarnaast is de Zenbook Pro 14 te leveren met tot 16 GB geheugen en tot 1GB PCIe SSD. Gamen zal tot één van de opties behoren op deze snelle laptop.

ScreenPad

Met de Screenpad transformeert ASUS de vertrouwde touchpad om in een interactieve display. De ScreenPad kan als muis worden gebruikt maar ook als extensie van de applicaties waarmee je werkt. Op deze manier heb je makkelijker toegang tot bepaalde functies. Ook is integratie met jouw smartphone mogelijk met de bijgewerkte ASUS Sync-App.

Check hier ook de tutorial van de ASUS Screenpad.

 

Specificaties

CPU Intel i7 Processor 8565U / 8265U
GPU Nvidia GTX 1050 Max-Q 2GB / 4GB GDDR VRAM
Geheugen 8 GB / 16 GB 2400MHz DDR4
Opslag 128GB / 256GB SATA III SSD
256 / 512 PCIe x2 SSD
1TB PCIe x4 SSD

Meer uitgebreide specificaties voor de ASUS ZenBook Pro 14 (UX480) vindt je op de officiële website van Asus.

 

Aansluitmogelijkheden

  • 1 x USB 3.1 Gen2 Type-C
  • 1 x USB 3.1 Gen2 Type-A
  • 1 x USB 2.0
  • 1 x Standaard HDMI
  • 1 x Combo audio-aansluiting
  • 1x Micro-SD card slot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram