Teufel introduceert de Rockster Go BT speaker

Het Berlijnse Teufel heeft de Rockster Go gepresenteerd. Deze nieuwe draadloze speaker heeft niet alleen een solide uiterlijk, maar is ook waterdicht.

De Teufel Rockster Go is een bluetooth speaker met ondersteuning voor hoogwaardige aptX streams. De speaker is opgebouwd op basis van twee full range drivers en één passieve radiator. Deze opstelling suggereert dat het een speaker is met vooral een accent op de bass.

Het is mogelijk om via bluetooth, twee Teufel Rockster Go speakers te verbinden. Zo vorm je een stereopaar met een groter vermogen. De speakers kunnen ook gebruikt worden voor handsfree gesprekken. Wanneer je de speaker koopt, krijg je er ook een elastische draadriem bij. De Rockster Go heeft een verwachte accuduur van 12 uur.

De Teufel Rockster Go gaat €149,99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.