GadgetGear.nl

Sony Playstation slaat de E3 over

Er was eens een tijd dat Sony al haar grote presentaties tijdens grote game events organiseerde. Bij de E3 lag de focus op de grote consoles en tijdens de Europese Gamescom werd de focus op de handheld gelegd.

Enkele jaren geleden besloot Sony al te stoppen met haar perspresentaties tijdens de Gamescom. De tijd tussen de twee beurzen werd wel heel kort door een verschuiving aan de kant van de E3. In 2019 zet Sony ook de bijl in de E3.

Sony lijkt er voor te kiezen vooral even events te gaan organiseren. Nu gaming echt lifestyle is, is Sony groot genoeg om niet langer afhankelijk te zijn van een grote beurs als de E3. Tegelijkertijd is dit de start van een mogelijke leegloop.

Nadat Sony vertrok bij de Gamescom, werd het aantal grote presentaties daar ieder jaar minder. De kans is groot dat dit effect nu ook te zien zal zijn op de E3. Hoewel bekend is dat de merken wel aanwezig blijven op de beurzen, zal het dan vooral om de handel achter gaming gaan.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten