We zijn gek op de nieuwe camera’s van Somfy. Met de technologie van MyFox aan boord zijn het fantastische onderdelen van een overkoepelend alarmsysteem dat je zelf kunt bouwen. En voor dat systeem komt nu een Somfy Outdoor Camera.

De nieuwe camera uit de Somfy Protect lijn is voor montage buiten en beschikt over een sirene van 110 decibel. Let wel, in Nederland mag je buiten geen sirene activeren. Maar je mag natuurlijk ook niet inbreken ;-).

Wanneer de camera iets ziet, stuurt deze jou een snapshot. Daarnaast slaat het clips van 10 seconden op in de Somfy cloud. De camera heeft bij montage wel een vaste stroombron nodig.

De camera is in staat om mensen en dieren van elkaar te onderscheiden, net als langsrijdende auto’s. Zo probeert de camera vals alarm te voorkomen. Via de domoticamogelijkheden van het Somfy Protect platform is het natuurlijk ook mogelijk om de camera andere zaken in en om huis aan te laten sturen. Bijvoorbeeld slimme verlichting.

De Somfy Outdoor Camera ligt eind deze maand in de winkel voor €269.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.