GadgetGear.nl

Razer introduceert de Panthera Evo arcade stick voor PS4

In Nederland is de arcade cultuur nooit zo aangeslagen, maar wat ramde ik in mijn jeugd graag op die knoppen. De Joysticks die onverwoestbaar leken. Die precies die beleving in huis wilt halen, kan nu terecht bij Razer voor de Panthera Evo.

Met de Razer Panthera Evo richt het merk zich echt op de Fighting Game Community ofwel, iedereen met een voorliefde voor Tekken en nog meer liefde voor Streetfighter ;-).

Zoals de naam wellicht doet vermoeden, is de Razer Panthera Evo de opvolger van de Razer Panthera. De stick is nu beter afgestemd op gebruik in competities, mede op basis van feedback van pro gamers. Er liggen Razer mechanical switches in met een levensduur van 30 miljoen aanslagen. Razer heeft voor een Sanwa Lever stick gekozen. De illustraties kunnen worden aangepast en er zit een 3,5mm analoge audio aansluiting in. Door gebruik te maken van non-slip rubberen voetjes, zal hij niet van jouw schoot glijden tijdens het gamen.

De Razer Panthera Evo gaat €199 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten