Razer introduceert de Panthera Evo arcade stick voor PS4

In Nederland is de arcade cultuur nooit zo aangeslagen, maar wat ramde ik in mijn jeugd graag op die knoppen. De Joysticks die onverwoestbaar leken. Die precies die beleving in huis wilt halen, kan nu terecht bij Razer voor de Panthera Evo.

Met de Razer Panthera Evo richt het merk zich echt op de Fighting Game Community ofwel, iedereen met een voorliefde voor Tekken en nog meer liefde voor Streetfighter ;-).

Zoals de naam wellicht doet vermoeden, is de Razer Panthera Evo de opvolger van de Razer Panthera. De stick is nu beter afgestemd op gebruik in competities, mede op basis van feedback van pro gamers. Er liggen Razer mechanical switches in met een levensduur van 30 miljoen aanslagen. Razer heeft voor een Sanwa Lever stick gekozen. De illustraties kunnen worden aangepast en er zit een 3,5mm analoge audio aansluiting in. Door gebruik te maken van non-slip rubberen voetjes, zal hij niet van jouw schoot glijden tijdens het gamen.

De Razer Panthera Evo gaat €199 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram