GadgetGear.nl

Nuki introduceert haar slimme slot 2.0

Eerder dit jaar, las je een review van Nuki bij GadgetGear.nl. Onze reviewer Roy was echt super happy met het systeem. Vandaag presenteert Nuki haar tweede generatie. De Nuki Smart Lock 2.0.

De Nuki Smart Lock 2.0 lijkt in eerste instantie sterk op de originele Nuki. Toch is het één en ander echt wel veranderd. Zo werkt het slot met Bluetooth 5.0 voor een bereik dat tot 5 keer groter is dan de eerste Nuki. Ook krijg je nu een deursensor meegeleverd. Met deze sensor kan het slot meten wat de stand van de deur is, open of dicht.

Opvallend is dat Nuki niet alleen Apple HomeKit heeft geïntegreerd, maar ook Zigbee ondersteuning. Het is dus mogelijk direct te communiceren vanaf bijvoorbeeld een Homey, in plaats van dat alle communicatie eerste over WiFi moet plaatsvinden.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten