GadgetGear.nl

Nintendo: Er komt (voorlopig) geen N64 mini

Nintendo heeft de afgelopen twee jaar goed gescoord onder retro gamers. De Nintendo Classic Mini uitvoeringen van de NES en de SNES (Super Nintendo) vlogen over de toonbank. Het gerucht was dat we dit jaar weleens een N64 mini zouden kunnen zien.

Met de N64 mini zou Nintendo inspelen op een grote groep fans van de console. Met sterke titels als Metroid en Golden Eye kent het een aantal tijdloze klassiekers. Toch heeft Nintendo-topman Reggie Fils-Aimé in een interview met Kotaku nu laten weten dat dit niet gaat gebeuren.

Nintendo-topman Reggie Fils-Aimé stelt niet dat Nintendo nooit met een mini uitvoering van de N64 zal komen, maar dat er op dit moment gewoon geen concrete plannen voor zijn. De kostprijs van de hardware zou hierin een rol kunnen spelen. Het emuleren van een N64 spel vraagt heel wat meer capaciteit dan een spel voor de NES of SNES.

Nintendo-topman Reggie Fils-Aimé verwijst vooral naar de Nintendo eShop. Daar zijn al een groot aantal klassieke Nintendo games te koop. Heb je een abonnement voor de Switch, krijg je bovendien maandelijks nieuwe classics te spelen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten