GadgetGear.nl

Legrand koopt Netatmo

Groot nieuws uit domoticaland. Netatmo is het Franse bedrijf dat zich al vroeg wist te vestigen als de nummer één op het gebied van weersensoren voor het smart home. Inmiddels maakt Netatmo ook cameraproducten en is het prooi geworden voor een overname.

Legrand is te vergelijken met een ABB of Niko. Een grote speler op het gebied van elektrotechniek en geen onbekende in de wereld van de domotica. Maar dan echt op het professionele vlak. Dus voor grote kantoorgebouwen, luxe villa’s etc. Overigens kende Legrand en Netatmo elkaar al best goed. Legrand was al een tijd een grote aandeelhouder in Netatmo.

Het team van Netatmo zal geïntegreerd worden in het team van Legrand en de Netatmo producten worden onderdeel van het Legrand portfolio. Met de overname van Netatmo, verwacht Legrand sneller en beter met domotica te kunnen innoveren en het Internet of Things sneller populair te maken.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten