Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Legrand koopt Netatmo

Groot nieuws uit domoticaland. Netatmo is het Franse bedrijf dat zich al vroeg wist te vestigen als de nummer één op het gebied van weersensoren voor het smart home. Inmiddels maakt Netatmo ook cameraproducten en is het prooi geworden voor een overname.

Legrand is te vergelijken met een ABB of Niko. Een grote speler op het gebied van elektrotechniek en geen onbekende in de wereld van de domotica. Maar dan echt op het professionele vlak. Dus voor grote kantoorgebouwen, luxe villa’s etc. Overigens kende Legrand en Netatmo elkaar al best goed. Legrand was al een tijd een grote aandeelhouder in Netatmo.

Het team van Netatmo zal geïntegreerd worden in het team van Legrand en de Netatmo producten worden onderdeel van het Legrand portfolio. Met de overname van Netatmo, verwacht Legrand sneller en beter met domotica te kunnen innoveren en het Internet of Things sneller populair te maken.

Netatmo kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.