GadgetGear.nl

KEF introduceert haar slimme LSX speakers

Samen met ontwerper Michael Young, introduceert KEF haar nieuwe LSX speakersysteem. Een draadloos muzieksysteem gebaseerd op twee speakers die de Kef LS50 Wireless moet opvolgen.

De nieuwe speakerserie komt in vijf kleuren op de markt waardoor deze goed te matchen is aan jouw interieur. De nieuwe lijn is ontworpen door Michael Young die duidelijk met gewaarde kleuren en kleurencombinaties durft te spelen.

De KEF LSX speakers zijn WiFi connected. Ze kunnen via Spotify Connect worden aangestuurd, maar ook via andere streamingdiensten zoals Tidal. De speakers kunnen ook via Bluetooth 4.2 streamen. Hierdoor zijn ze ook compatible met vele TV’s. Wil je ze bedraad aansluiten, kan dit o.a. via TOSLINK. Vanaf 2 januari zou het systeem ook compatible moeten zijn met Apple AirPlay 2.

Qua akoestiek is de opbouw van de speakers vrijwel gelijk aan de KEF LS50. Zo bevatten deze speakers de KEF Uni-Q drivers en de Music Integrity Engine. Het stereoklankbeeld zou in de KEF LSX wel een stuk breder moeten zijn dan in haar voorganger. Eventueel kan er nog een sub worden gekoppeld.

De KEF LSX set gaat €1.199 kosten. KEF verwacht tot eind van het jaar onvoldoende exemplaren te hebben om aan alle vraag te voldoen. Vanaf 2019 moet hij overal volop op voorraad zijn.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten