Hoe Nederlands wil je het hebben. Hoewel we nog steeds geen echt vloeiende ervaring zien in de Nederlandse Google Assistant, krijgen de slimme Google Home speakers sinds deze week wel sinterklaas functies.

Zaterdag is Sinterklaas natuurlijk veilig in Zaandam aangekomen. Dus nu barst het feest echt los in Nederland. Ook het team van Google Nederland doet mee met het feestje.

Zo kun je de speaker vragen of hij gelooft, maar heeft Google ook een speciale sinterklaasrap opgenomen. Daarnaast kun je vragen wat er in je schoentje zit. Google zal dan iedere keer een ander antwoord geven. In ons geval vooral met raadseltjes.

Met deze integratie laat Google zien echt mee te gaan met de Nederlandse tradities, al blijft de zoekmachine natuurlijk ver van de zwartepietendiscussie. We zijn benieuwd wat Google Home in petto heeft voor de kerst en wat we op andere momenten in het jaar mogen gaan verwachten van de slimme speakers.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.