Google Assistant krijgt sinterklaas functies

Google Assistant kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Hoe Nederlands wil je het hebben. Hoewel we nog steeds geen echt vloeiende ervaring zien in de Nederlandse Google Assistant, krijgen de slimme Google Home speakers sinds deze week wel sinterklaas functies.

Zaterdag is Sinterklaas natuurlijk veilig in Zaandam aangekomen. Dus nu barst het feest echt los in Nederland. Ook het team van Google Nederland doet mee met het feestje.

Zo kun je de speaker vragen of hij gelooft, maar heeft Google ook een speciale sinterklaasrap opgenomen. Daarnaast kun je vragen wat er in je schoentje zit. Google zal dan iedere keer een ander antwoord geven. In ons geval vooral met raadseltjes.

Met deze integratie laat Google zien echt mee te gaan met de Nederlandse tradities, al blijft de zoekmachine natuurlijk ver van de zwartepietendiscussie. We zijn benieuwd wat Google Home in petto heeft voor de kerst en wat we op andere momenten in het jaar mogen gaan verwachten van de slimme speakers.

Google Assistant kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram