GadgetGear.nl

Google Assistant krijgt sinterklaas functies

Hoe Nederlands wil je het hebben. Hoewel we nog steeds geen echt vloeiende ervaring zien in de Nederlandse Google Assistant, krijgen de slimme Google Home speakers sinds deze week wel sinterklaas functies.

Zaterdag is Sinterklaas natuurlijk veilig in Zaandam aangekomen. Dus nu barst het feest echt los in Nederland. Ook het team van Google Nederland doet mee met het feestje.

Zo kun je de speaker vragen of hij gelooft, maar heeft Google ook een speciale sinterklaasrap opgenomen. Daarnaast kun je vragen wat er in je schoentje zit. Google zal dan iedere keer een ander antwoord geven. In ons geval vooral met raadseltjes.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Met deze integratie laat Google zien echt mee te gaan met de Nederlandse tradities, al blijft de zoekmachine natuurlijk ver van de zwartepietendiscussie. We zijn benieuwd wat Google Home in petto heeft voor de kerst en wat we op andere momenten in het jaar mogen gaan verwachten van de slimme speakers.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten