GadgetGear.nl

Ezviz introduceert haar DP1 slimme deurbel

Als het om slimme deurbellen gaat, moet Nest al een tijdje knokken, voor een plekje op een markt gedomineerd door Ring, Doorbird en veel oude technologie. Ezviz gaat zich ook in de strijd werpen met de Ezviz DP1 Smart Doorbell.

Het interessante aan de Ezviz DP1 Smart Doorbell is dat het een hybride vorm zoekt tussen de moderne video deurbel en de oude technologie. Hoewel de Ezviz ook gewoon werkt met een app, krijg je er ook een touchscreen bij. Deze kun je dan aan de muur hangen. Zo kun je zien wie er aanbelt, zonder de app te hoeven starten. Met 4,3 inch heeft dit scherm nog een aardig formaat.

De Ezviz DP1 Smart Doorbell maakt gebruik van persoonsherkenning en bevat zowel een speaker als microfoon zodat je met de ‘aanbeller’ kunt spreken. Heb je geen kabels naar de deur liggen, dan gaat de accu van de deurbel met camera zo’n drie maanden mee. Bedenk je wel dat deze niet continu filmt, zoals de Nest Hello deurbel dit wel doet.

De Ezviz DP1 Smart Doorbell is compatible met zowel Amazon Alexa als met Google Assistant.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten