Als het om slimme deurbellen gaat, moet Nest al een tijdje knokken, voor een plekje op een markt gedomineerd door Ring, Doorbird en veel oude technologie. Ezviz gaat zich ook in de strijd werpen met de Ezviz DP1 Smart Doorbell.

Het interessante aan de Ezviz DP1 Smart Doorbell is dat het een hybride vorm zoekt tussen de moderne video deurbel en de oude technologie. Hoewel de Ezviz ook gewoon werkt met een app, krijg je er ook een touchscreen bij. Deze kun je dan aan de muur hangen. Zo kun je zien wie er aanbelt, zonder de app te hoeven starten. Met 4,3 inch heeft dit scherm nog een aardig formaat.

De Ezviz DP1 Smart Doorbell maakt gebruik van persoonsherkenning en bevat zowel een speaker als microfoon zodat je met de ‘aanbeller’ kunt spreken. Heb je geen kabels naar de deur liggen, dan gaat de accu van de deurbel met camera zo’n drie maanden mee. Bedenk je wel dat deze niet continu filmt, zoals de Nest Hello deurbel dit wel doet.

De Ezviz DP1 Smart Doorbell is compatible met zowel Amazon Alexa als met Google Assistant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.