GadgetGear.nl

Eminent introduceert slimme PoE+ injector

PoE+ is voor de gemiddelde consument niet heel bekend, maar wij zijn er dol op. Met PoE+ stuur je stroom over een netwerkkabel. Zo hoeven bijvoorbeeld accesspoints en IP camera’s niet van een netwerkkabel ‘en’ stroomkabel te worden voorzien.

Doorgaans wordt de stroom netjes geleverd vanuit een PoE switch, maar wat als je die niet hebt? Dan gebruik je een PoE injector. Of in het geval van het Nederlandse Eminent, een PoE+ injector.

Deze kleine gadget plaats je letterlijk tussen de netwerkkabel die naar het PoE(+) ondersteunende apparaat loopt en jouw switch of router. Deze adapter kan maximaal 30 Watt leveren en heeft gigabit passthru. Wandmontage is mogelijk.

De Eminent EM4438 kost €37,50.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

1 reactie

  • Ewent? Volgens mij bedoelen jullie Eminent en zij leveren de EM4438.

    Grtz,
    Woger Wabbit…

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten