GadgetGear.nl

Dit is het CHERRY MX Board 1.0

Chery is van oudsher een toetsenbordenfabrikant. Echter waren haar switches zo goed, dat Cherry ook een grote toeleverancier werd voor al die merken die gaming accessoires produceren. Maar nu is er de CHERRY MX Board 1.0.

Dit mechanische toetsenbord komt van Cherry zelf en lijkt vooral gericht op het leveren van een goedkoop toetsenbord met hoge kwaliteit switches. Switches met high-speed technologie. Hierbij heeft iedere toets een verwachte levensduur van 50 miljoen aanslagen. Cherry ontwikkelde een speciale controller om die aanslagen sneller te verwerken.

Het toetsenbord beschikt ook over anti-ghosting en full N-Key rollover. Hierdoor corrigeert het toetsenbord zelf aanslagen die mogelijk foutief zijn. Daarbij gaat het natuurlijk om het per ongeluk dubbel aanslaan van een toets en niet jouw taalfouten ;-).

De keycaps zijn van witte achtergrondverlichting voorzien waarop effecten kunnen worden ingesteld. Uuk de USB connector is verlicht. Alle keycaps hebben een beschermende laklaag meegekregen. De pootjes zijn in drie standen verstelbaar en je kunt de polssteun weglaten als dat jouw voorkeur heeft.

De CHERRY MX Board 1.0 komt met zowel Red als Brown switches uit en gaat €90 kosten.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten