GadgetGear.nl

Witte versies van de Roccat Kone Pure Owl-Eye & Khan AIMO

Vandaag heeft Roccat de witte versies uitgebacht van twee bestaande producten, namelijk de Khan Aimo headset en de Kone Pure Owl-Eye-muis.

Van de standaard-versie weten we dat de Pure Owl-Eye beschikt over een optische bewegingssensor van PixArt met 12.000 dpi welke in stappen van 100 dpi ingesteld kan worden. De gamingmuis beschikt verder over een trackingspeed van 250 ips en een muisacceleratie van 50 G. De RGB-verlichting kan ingesteld worden met visuele effecten en uiteraard kleurinstellingen naar voorkeur. De Kone Pure Own-Eye weegt 88 gram. De adviesprijs bedraagt  € 69,99.

De Khan Aimo is een 7.1 virtuele surroundheadset gebaseerd op 50 mm drivers. De headset beschikt over memoryfoam oorkussens en ook het uiterst essentiële RGB mag uiteraard niet ontbreken. De Khan Aimo weegt slechts 275 gram en heeft een adviesprijs meegekregen van € 119,99.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten