Steelseries introduceert de Rival 650 en Rival 710 gaming muizen

Stelseries Rival kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Steelseries heeft deze week twee nieuwe gaming muizen gepresenteerd. Het gaat om de Steelseries Rival 650 en de Steelseries Rival 710.

Steelseries 650

De Steelseries Rival 650 lijkt de opvolger te zijn voor de Steelseries Rival 600 die we onlangs hebben getest. De Rival 610 viel op door de 8x 4 grams gewichten die in de muis geplaatst konden worden. Vooral omdat ze op verschillende postities gezet konden worden om zo de balans van de muis aan te passen.

In de Steelseries Rival 650 keert dit systeem terug. De Rival 650 is voorzien van Quantum Wireless 2.4GHz technologie om deze draadloos te gebruiken. De draadloze verbinding heeft een snelheid van 1ms (1.000Hz).

Het is ook de eerste draadloze muis met een snellaad functie. Wanneer deze met een snellader verbonden is, is deze in 15 minuten voldoende opgeladen voor 10 uur gameplay. Of drie uur in vijf minuten laadtijd. Natuurlijk hangt het wel een beetje af van de verlichtingsinstellingen.

De muis is voorzien van de Steelseries TrueMove3 optische sensor. Deze heeft een precisie van 12.000 DPI. Ook kan deze nauwkeurig meten wanneer deze wordt opgetild. Zo voorkomt de muis onbedoelde bewegingen wanneer je deze over de muismat verplaatst. Vooral handig voor RTS gamers.

Beschikbaarheid

De Steelseries Rival 650 gaat €129,99 kosten.

Steelseries 710

Ook de Steelseries Rival 700 gaming muist krijgt nu opvolging. De Rival 710 was de eerste muis met een OLED display en tactile alerts.

De nieuwe Steelseries Rival 710 krijgt de TrueMove3 optische sensor mee. Daarnaast zijn de tactile alerts behouden gebleven en ook het OLED display.

De aanwezigheid van tactile alerts helpt gamers om extra alert te worden voor dingen die in de game gebeuren.

De Rival 710 is een modulaire muis. Het is mogelijk de optische sensor, kabel en back-cover te vervangen voor een ander model en zo de muis nog meer naar de eigen voorkeur aan te passen.

Beschikbaarheid

De Steelseries Rival 710 gaat €109,99 kosten.

Stelseries Rival kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events