GadgetGear.nl

Razer’s nieuwste mobile gaming gear

Razer introduceerde deze week de Razer Raiju Mobile. Een nieuwe controller, speciaal voor mobiele gamers. Daarnaast is er een nieuwe razer Hamerhead USB-C headset met ANC. Dat laatste is redelijk uniek voor een in-ear headset.

Razer Raiju Mobile

De Razer Raiju Mobile is een Razer controller met een speciale houder voor jouw smartphone. De controller wordt via bluetooth verbonden. De controller beschikt over vier aanpasbare, multifunctionele knoppen, Razer Mecha-Tactile actieknoppen en triggers.

De controller stel je in met de bijbehorende app van Razer en is getest op belangrijke mobiele games zoals Lineage 2 en Gear Club.

Razer Hammerhead USB-C ANC

Met de aankoop van THX, door Razer, zien we steeds meer en vooral betere audio hardware uit het bedrijf komen. De Hammerhead stond al bekend als een hele goede mobiele headset. De nieuwste uitvoering beschikt over ANC ofwel ruisonderdrukking. Al het omgevingslawaai wordt zo weggedrukt waardoor je nog intenser kunt gamen.

Daarnaast maakt de Hammerhead de overstap naar USB-C. Daarmee kan Razer zelf, met een eigen DAC, de audiokwaliteit regelen. Bovendien zijn er steeds meer smartphones zonder 3,5mm audio aansluiting. Razer is nu een van de weinige merken die een oplossing zonder converter kabel aanbiedt.

Beschikbaarheid

De Razer Raiju Mobile kost € 149,99. De Razer Hammerhead USB-C ANC €99,99.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten