Razer’s nieuwste mobile gaming gear

Razer introduceerde deze week de Razer Raiju Mobile. Een nieuwe controller, speciaal voor mobiele gamers. Daarnaast is er een nieuwe razer Hamerhead USB-C headset met ANC. Dat laatste is redelijk uniek voor een in-ear headset.

Razer Raiju Mobile

De Razer Raiju Mobile is een Razer controller met een speciale houder voor jouw smartphone. De controller wordt via bluetooth verbonden. De controller beschikt over vier aanpasbare, multifunctionele knoppen, Razer Mecha-Tactile actieknoppen en triggers.

De controller stel je in met de bijbehorende app van Razer en is getest op belangrijke mobiele games zoals Lineage 2 en Gear Club.

Razer Hammerhead USB-C ANC

Met de aankoop van THX, door Razer, zien we steeds meer en vooral betere audio hardware uit het bedrijf komen. De Hammerhead stond al bekend als een hele goede mobiele headset. De nieuwste uitvoering beschikt over ANC ofwel ruisonderdrukking. Al het omgevingslawaai wordt zo weggedrukt waardoor je nog intenser kunt gamen.

Daarnaast maakt de Hammerhead de overstap naar USB-C. Daarmee kan Razer zelf, met een eigen DAC, de audiokwaliteit regelen. Bovendien zijn er steeds meer smartphones zonder 3,5mm audio aansluiting. Razer is nu een van de weinige merken die een oplossing zonder converter kabel aanbiedt.

Beschikbaarheid

De Razer Raiju Mobile kost € 149,99. De Razer Hammerhead USB-C ANC €99,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.