GadgetGear.nl

Razer introduceert eigen gaming router

Razer wordt steeds meer het bedrijf dat echt alles kan… voor gamers natuurlijk. Het steeds breder wordende assortiment high-end accessoires wordt vandaag aangevuld met de Razer Sila router.

De Razer Sila router is een router speciaal ontwikkeld voor gamers. Daarmee gaat het de concurrentie aan met gaming routers als de WRT32X van Linksys en Netgear Nighthawk series. Opvallend is dat de Razer Sila geen zichtbare antennes laat zien. Nog opvallender is dat Razer, na Netgear, het tweede merk is dat MESH apparatuur voor gamers levert.

De kern van de Razer Sila is natuurlijk de automatische QoS service. Deze moet games herkennen en de prioriteit op het netwerk geven. Zo krijg je als gamer namelijk een lagere ping. Razer’s versie van QoS heeft de naam FastTrack meegekregen. Naast dat QoS zelf het netwerkverkeer analyseert om te leren welke games je speelt, is er ook automatische herkenning voor verkeer van de Xbox, Playstation en Switch consoles.

Het bijzondere is dat Razer dit ook doet voor WiFi met haar Multi-Channel Zero-Wait DFS. Daarbij wordt WiFi verkeer ingedeeld in prioriteiten en vertragend verkeer simpelweg genegeerd tot daar capaciteit voor is. Dit doet Razer onder anderen door twee5GHz banden aan te bieden ofwel tri-band WiFi. Voor gamers aan een LAN kabel zijn er drie gigabit netwerkpoorten beschikbaar. Ook lijkt het mogelijk bestanden te delen via USB 2.0 en USB 3.0.

Overigens heeft Razer de Sila niet helemaal zelf ontwikkeld. Om zeker te zijn van de kwaliteit, heeft het samengewerkt met Ignition Design Labs. Hier zitten ex-werknemers van Broadcom en Qualcomm.

Beschikbaarheid

De Razer Sila gaat €299,99 kosten.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten