GadgetGear.nl

Razer introduceert de Nari Wireless gaming headset

Razer tilt in-game audio naar een nieuw niveau met de Nari Wireless. Het topmodel van deze headset beschikt over HyperSense. Dit is een vorm van haptische feedback.

HyperSense is ontwikkeld in samenwerking met het Duitse Lofelt. Dit bedrijf specialiseert zich in haptische feedback op basis van audiosignalen. In de praktijk laat de headset je het geluid ‘voelen’. Dit door plaatsing van haptische drivers in de oorschelpen.

Razer is niet de eerste die met deze techniek lijkt te spelen. Afgelopen jaar testte we de Crusher Wireless van Skullcandy. Ook die headset beschikte over haptische feedback en werd in één klap mijn favoriete headset voor films, series en mobiele games. De Nari Ultimate bevat deze drivers echter in een stereo opstelling waardoor je ook nog richting gaat voelen. Bovendien gebruikt Razer geen trilmotor, wat je meestal ziet. Razer gebruikt een alternatief vibratie systeem dat meer realistische bewegingen maakt.

Draagcomfort is belangrijk in het ontwerp van de Razer Nari. Daarom past de hoofdtelefoon zich automatisch aan, aan de maat van jouw hoofd. De oorschelpen zijn draaibaar en voorzien van cooling gel.

Natuurlijk kom je ook weer de nodige audiotechnologie van THX tegen. Zo zijn ze voorzien van THX Spatial Audio. Deze tech debuteerde op de Kraken Tournament Edition.

Beschikbaarheid

De Razer Nari komt in drie uitvoeringen. De Nari Ultimate bevat alles dat je hierboven leest voor €199. Bij de Razer Nari ontbreekt HyperSense maar betaal je nog €149. De Razer Nari Essential kost €99 en richt zich alleen op draadloze audio van hoge kwaliteit.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.