GadgetGear.nl

Kobo komt met 8 inch eReader

Hoera! Eindelijk iemand die echt innovatief is in eReader design. De nieuwe eReader van Kobo heeft niet alleen een groot 8 inch display, maar kan ook op vier verschillende manieren worden vastgehouden.

De vorm van de nieuwe Kobo Forma is heel interessant wanneer je de klassieke eReaders gewend ben. Het eInk display laat zich zowel staand, als liggend gebruiken. Hoewel het een touchscreen betreft, krijg je van Kobo ook nog knoppen om het display heen. Zo blader je zonder vingers op het scherm te leggen. Daarnaast krijg je 8GB om boeken op te slaan.

Het display dat Kobo heeft gekozen, is een 8 inch HD Carta E Ink exemplaar. Kobo voorziet dit van haar ComfortLight pro verlichting. Deze past zich niet alleen aan op het omgevingslicht, maar ook in lichtkleur. Overdag heb je meer blauw-wit licht terwijl je ‘s avonds zacht geel-wit licht ziet. Zo voorkomen de LED’s dat je wakker blijft door blauw licht. In onze laatste Kobo test werd ik zeer vrolijk van deze technologie.

De Kobo Forma is vanaf 23 oktober 2018 te koop en gaat €279,99 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten