Een Macbook Pro, nog een MacBook en een smartphone tegelijk opladen vanaf een enkele powerbank? Met de nieuwe Hyper HyperJuice powerbank kan het.

Deze enorme powerbank kwamen we al tegen tijdens de IFA en heeft een totaal vermogen van 179 Watt. Daarvan is 100 Watt beschikbaar over de eerste USB-C poort en nog eens 60 Watt over de tweede USB poort. Over de USB-A poort is nog eens 18 Watt beschikbaar. Een MacBook Pro 15 inch is dus met een uur volledig te laden. De totale energievoorraad van deze powerbank is 27.000mAh, het maximale dat is toegestaan op vliegtuigen.

Hyper start de verkoop van deze enorme powerbank via Kickstarter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.