GadgetGear.nl

Hyper introduceert powerbank met 178 Watt

Een Macbook Pro, nog een MacBook en een smartphone tegelijk opladen vanaf een enkele powerbank? Met de nieuwe Hyper HyperJuice powerbank kan het.

Deze enorme powerbank kwamen we al tegen tijdens de IFA en heeft een totaal vermogen van 179 Watt. Daarvan is 100 Watt beschikbaar over de eerste USB-C poort en nog eens 60 Watt over de tweede USB poort. Over de USB-A poort is nog eens 18 Watt beschikbaar. Een MacBook Pro 15 inch is dus met een uur volledig te laden. De totale energievoorraad van deze powerbank is 27.000mAh, het maximale dat is toegestaan op vliegtuigen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Hyper start de verkoop van deze enorme powerbank via Kickstarter.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten